fredag 20 februari 2015

Nu är det bokat






Äntligen har jag lyckats boka rum för sju personer på detta palats. Det har varit ett riktigt bök att få rum på detta hotell när vi är udda till antalet, men efter flera långa väntetider i telefoner hit och dit är det äntligen klart. Och visst kommer det vara värt det! Det ligger på en udde 4 km från Dubrovniks centrum, och från alla balkongerna har man härlig utsikt över havet och solnedgången. På udden kan man bada i Kroatiens kristallklara vatten direkt från klipporna, och de har faktiskt ett dykarcenter på hotellet. Det kan bara bli bra!

Men, jag mäker hur kritisk jag blivit efter min tid i branshcen. Jag blir upprörd när jag läser researrangörernas beskrivning av hotellen. "Solstolar." Var finns stolstolarna? Vad kostar dem? Ordet solstolar sänger ingenting! Och när mamma gläds åt den stora balkongen försöker jag dämpa förväntningarna och säga att det absolut inte är självklart att alla balkonger ser ut så. Det är förmodligen en av lyxsviternas balkong ÄVEN FAST DET INTE STÅR NÅGON FÖRKLARANDE TEXT UNDER BILDEN(hur är det ens möjligt att ha så dåligt informativa hemsidor?). Anställ mig och jag ska ge era resenärer sann fakta och färre kraschade förhoppningar.

Där ser ni Dubrovnik också! Det verkar vara en mysig, gammal stad med stadsmuren och små gränder. Vi ser alla fram emot att bada och snorkla, och jag hoppas få åka på dagsutflykt till grannlandet Montenegro.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar