måndag 26 maj 2014

Guidekriget


Striden mellan de skandinaviska guiderna(Nazar) och britterna(First Choice) på hotellet började när Sean och Danny laddade upp en bild på Facebook där de sitter vid vår disk, imiterande oss, "providing dreams".


Då slog jag och Tiia tillbaka där vi imiterade dem. Alltså bakfulla och trötta. Varje gång vi går förbi och frågar hur de mår skakar de på huvudet och visar med kroppen att de är precis lika nyligen hemkomna från barerna som morgonen innan. Riktiga partyboys, så det tog vi till vara på och bytte ut deras slogan "Holiday advisers at your service" till "Bar advisers - at your service" när vi postade vår hämnd på Facebook.

Sedan tog grabbarna det till en ny nivå då de la upp en bild på Danny när han gömmer våra flaggor. Texten löd "Ha så kul när ni letar efter era flaggor", och mycket riktigt var de borta när vi kom morgonen därpå. Men sen hade städerskan hittat dem och vips var de tillbaka på sin rätta plats.

När jag och Stephie anlände med en buss med nya gäster mitt i natten tog vi chansen att busa tillbaka. Vi gav dem denna bild med texten "Ha så kul när ni letar efter er infotavla..." Men det hade varit lite väl mycket att faktiskt sno den, så vi lät den stå kvar. Nu är frågan vad som kommer härnäst?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar