lördag 29 mars 2014

Dagen innan

Nu ni! Imorgon kommer de första gästerna. Vi har faktiskt fått ordning på det mesta. Office är superfint för vi tog chansen att göra det snyggt när vi fick chansen att bygga upp ett helt nytt kontor. Starkrosa och vita pärmar, turkosa boxar och resten vitt. Superfint! Fyra flyg har vi imorgon, utspridda över hela dagen så det blir ett himla åkande till flygplatsen. Vi har dock ingen aning om hur det går till på flygplatsen får vi har inte hunnit få en introduktion ännu. Men fruka icke - den får vi två timmar innan vårt flyg landar. Bättre sent än aldrig. 

Transfersnacket och välkomstmötet har fått sina index, utflykterna känns någorlunda klara.  Jag kan peka ut tågstationer och kända platser på kartorna, vet hur man kör till sjukhuset. Miniklubben är under kontroll och förhoppningsvis är allt annat också det. Det återstår att se. Hej!

P.S I torsdags testade vi det coola gymmet i området. De hade bara body pump mitt på dagen så vi testade det. Och nu kan jag inte gå. Fy fan vilken träningschock för min lilla kropp. Nästa gång får det bli zumba!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar