lördag 22 mars 2014

På plats

Marinan i Benalmádena
Då har vi varit på plats i fyra dagar och inte haft många lugna stunder. Vi har handlat möbler till kontoret på IKEA, testat uniformer, träffat hotellmanagers och åkt runt på hotellbesök. Dessutom är varje sekund på vägarna ett sätt att lära känna staden - eller städerna snarare. Det är många byar som växer ihop med varandra vilket innebär att vi har massor att lära känna och dessutom lyckas hålla dem isär. Fuengirola blir Benalmádena som blir Torremolinos och så ska vi givetvis kunna storstaden Málaga också. Imorgon ska vi faktiskt på sightseeingbuss i Málaga och det ska bli så roligt att åka genom staden igen. 

Nu sitter vi i en av lägenheterna vi fått. Alla lägenheter är inte klara ännu men som ser ser ut kommer vi få fina lägenheter i Benalmádena med pooler. Nära till både supermarket och små, söta restauranger där spanjorerna tar en öl i eftermiddagssolen. Dessutom nära till bussen och tåget så vi faktiskt kan ta oss in till Málaga enkelt, men det blir en tur på 40 minuter med tåget. 

Än så länge är allt bra, och imorgon kommer Markku och Sebastian och det blir jättekul att få två till till teamet. Har äntligen fått igång internet på en mobil så vi kan internetdela till datorerna. Så ni får nog mer updates snart. Hej!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar